М'ясорубки
-
М'ясорубка Royalty Line RL-EMG1200 1400 Вт
2 100 ₴В наявності
- Cупер цена
М'ясорубка Royalty Line RL-EMG 9 1200 Вт
1 548 ₴Немає в наявності+380 (97) 904-40-90
- +380 (50) 546-26-54
-
Електрична м'ясорубка Mesko MS 4805
1 650 ₴Немає в наявності+380 (97) 904-40-90
- +380 (50) 546-26-54
-
М'ясорубка Camry CR 4802 1500W
1 939 ₴Немає в наявності+380 (97) 904-40-90
- +380 (50) 546-26-54
-
М'ясорубка MESKO MS 4809
1 450 ₴Немає в наявності+380 (97) 904-40-90
- +380 (50) 546-26-54
-
М'ясорубка Camry CR 4812
2 200 ₴Немає в наявності+380 (97) 904-40-90
- +380 (50) 546-26-54
-
М'ясорубка Herenthal HT-EMG 9 Black 1200 Вт
1 376 ₴Немає в наявності+380 (97) 904-40-90
- +380 (50) 546-26-54
-
М'ясорубка Herenthal HT-EMG 9 White 1200 Вт
1 376 ₴Немає в наявності+380 (97) 904-40-90
- +380 (50) 546-26-54
-
М'ясорубка Adler AD 4808
1 275 ₴Немає в наявності+380 (97) 904-40-90
- +380 (50) 546-26-54
Як вибрати м'ясорубку: важливі моменти
У сучасному побуті без надійних кухонних помічників не обходиться жодна господиня.
Вони не тільки допомагають під час щоденних клопотів, ефективно і швидко справляються з поставленими завданнями, але і заощаджують час, яке з задоволенням можна провести в колі сім'ї і близьких.
Сучасні електром'ясорубки вже давно вийшли за рамки звичайного подрібнювача м'яса. Їх функції мають широкий спектр застосувань і вже навіть більше схожі на кухонні комбайни.
Чим зараз оснащують електричні м'ясорубки і на що робити упор у виборі кухонного пристрою для своєї сім'ї?
Пропонуємо ознайомитись з коротким посібником, щоб не помилитися з вибором нової електром'ясорубки.
Все увагу на потужність
Як і в більшості побутової техніки, від потужності електром'ясорубки безпосередньо залежить її ефективність. Але крім потужності ще є такий параметр як продуктивність. Тобто, однакові по потужності м'ясорубки можуть переробляти різну кількість м'яса або овочів в хвилину. Зрозуміло, у пріоритеті будуть ті моделі, які будуть і потужність мати відповідну, і високу продуктивність.
Розглядаючи потужність як один з головних параметрів при виборі електричної м'ясорубки, варто враховувати ще приблизну частоту використання і навантаження. Наприклад, якщо сім'я велика і заготовок для приготування знадобитися багато, розумно вибирати пристрій з потужністю від 1000-1200 Вт і вище.
Крім того, що великий обсяг продукту буде перероблений швидко, висока потужність і вкаже на те, що комбайн може витримувати велике навантаження.
Тим не менш, якою б потужною не була м'ясорубка, тривалу роботу без перерв вони не люблять. Більшість брендових м'ясорубок оснащуються запобіжниками перегріву мотора, а моделі сегмента подешевше його не мати. Тому оптимальним часом безперервної роботи буде 10-15 хвилин, а потім потрібно зробити паузу, щоб мотор охолов і був готовий до нових звершень.
Метал або пластик?
Матеріал корпусу великої ролі на роботу не впливає, але впливає на довговічність, гігієнічність і естетичний вигляд. Якщо вибір припав на пластиковий корпус, який дозволить заощадити на вартості м'ясорубки, то варто оцінити його щільність і якість – дуже тонкий пластик може виявитися недовговічним.
Корпус з металу частіше використовується в промислових м'ясорубках, де навантаження на неї досить висока. Але побутові прилади можуть мати альтернативу — корпус з комбінованих матеріалів.
Що стосується решіток і ножів, то вони повинні бути виготовлені з висококласного металу. Пластикові деталі актуальні більше для тіста і подрібнення м'яких фруктів та ягід, так як метал може окислювати їх, та й навантаження на механізм м'яких продуктів не така, як, наприклад, у м'яса.
Важливо звернути увагу на висоту вхідної горловини в м'ясорубці – в цілях безпеки її довжина повинна перевищувати довжину ваших пальців. З цією ж метою багато моделей оснащуються пластиковими штовхачами.
Ще одним важливим аспектом стане стійкість корпусу м'ясорубки. Стійке розташування на столі запобіжить появу зайвої вібрації і шуму. Та й взагалі складно працювати на кухні з «стрибаючою» технікою.
Шнек, ножі та решітки
Шнек – це головна «штовхальна» сила м'ясорубок, має спіралевидну форму і відповідальна за проштовхування м'яса до ножа та решітки. Він може бути одним універсальним (металевих), або ж може комплектуватися додатковим пластиковим (для тіста і м'яких продуктів). Багато моделей сучасних м'ясорубок оснащені функцією реверсу або зворотного ходу шнека.
Ножам варто приділити особливу увагу. Від якості металу буде залежати ефективність і час збереження заточування. Коли ножі затупився, для їх заточування доведеться звертатися в сервісні центри або спеціальні майстерні. В такому випадку, ніж метал щільніше і менш пористий, тим довше він буде знаходиться в повній працездатності.
М'ясорубки зазвичай комплектуються кількома гратками з різними розмірами отворів. Це потрібно для отримання різних сумішей і практично у всіх моделях вони виконані з металу.